VISpas niet ontvangen of VISpas kwijtgeraakt?
Ondanks alle inspanningen van Sportvisserij Nederland en de verenigingen kan het een enkele keer voorkomen dat een VISpas niet aankomt op de plaats van bestemming. Ook komt het af en toe voor dat een sportvisser de VISpas verliest. We zetten nog een keer op een rijtje wat er in dit soort gevallen moet gebeuren.

VISpas niet bezorgd door de post

Helaas komt het af en toe voor dat een opgestuurde VISpas niet aankomt bij het adres van bestemming. Meestal ligt dat aan een foutje in de adressering of een niet gemelde adreswijziging. Een enkele keer raakt een VISpas ook kwijt bij de postverwerking.
Is uw VISpas niet aangekomen dan neemt U contact op met de vereniging via info@hsvhetalvertje.nl. Zodra de vereniging op de hoogte wordt gesteld dat de VISpas van een lid niet is aangekomen, meldt de ledenadministrateur dit aan Sportvisserij Nederland. In dit geval wordt een nieuwe VISpas aangemaakt en kosteloos opgestuurd.

VISpas is verloren of gestolen:
Het is niet te vermijden dat af en toe een sportvisser zijn of haar VISpas verliest. En ondanks dat de VISpas tegen een stootje én tegen water kan, krijgen sommige sportvissers het voor elkaar om hun pas volledig te beschadigen. Mocht het u overkomen dat u uw VISpas kwijt raakt, meld dit dan bij de ledenadministratie via info@hsvhetalvertje.nl. Vermeld ook de reden van uw aanvraag. Er zal in dat geval een kopie van de VISpas worden aangevraagd. Voor € 3,50 wordt een duplicaat u gezonden, en dat binnen vijf werkdagen.

VBL opgestuurd maar nog geen VISpas ontvangen
Sportvissers die hun Aanvraag Definitief Lidmaatschap (de onderste helft van het Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap) hebben opgestuurd naar Sportvisserij Nederland, kunnen de status van hun aanvraag bekijken op http//www.vispas.nl. Het intypen van het VBL nummer intikken is genoeg om het stadium van de verwerking te bekijken.
In het uitzonderlijke geval dat een aanvraag kwijt raakt bij de postverwerking, kan alsnog een VISpas worden verkregen door een kopie van het Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap te faxen, te mailen of per post te sturen naar Sportvisserij Nederland. De VISpas wordt vervolgens kosteloos aangemaakt en binnen vijf werkdagen naar de sportvisser gezonden.


   
Terug
   

Copyright: het Alvertje Oostrum 2008/2010/2015/2016