Doe de VISpasCHECK!
     
  START
         
13 jaar of jonger
Ik ben op 1 januari
14 jaar of ouder
   
 
           
 
       
 
   
 
                                             
ik vis uitsluitend met één hengel en de aangewezen aassoorten * in de buurt ik vis ook wel op ander water, zoals b.v. in het Wanssums Ven                                                               ik vis ook met twee hengels en op roofvis ik vis uitsluitend met één hengel en de aangewezen aassoorten * ik vis ook met twee hengels of op roofvis
 
         
     
 
                                   
  Je hebt een JEUGDTOESTEMMING van 't Alvertje nodig   Je hebt een JEUGDVISPAS van 't Alvertje nodig ik vis uitsluitend in rivieren en scheepvaart- kanalen ik vis op ander water
Je hebt WAARSCHIJNLIJK voldoende aan de KLEINE VISPAS. De precieze wateren waarin u mag vissen staan in de Kleine Lijst van Viswateren. Je hebt een VISPAS van 't Alvertje nodig.
Koop een JEUGDTOESTEMMING of een JEUGDVISPAS van 't Alvertje bij van de Ligt Allicht in Wanssum of in Venray. U kunt ook mailen naar onderstaand mailadres. Bestel de KLEINE VISPAS via de website van Sportvisserij Nederland, of koop er een op het postkantoor.** Koop eenVISPAS van 't Alvertje bij van de Ligt Allicht in Wanssum of in Venray. U kunt ook mailen naar onderstaand mailadres.
Op een beperkt aantal wateren is een andere schriftelijke toestemming dan de VISpas vereist.
* De aangewezen aassoorten zijn brood, aardappel, deeg, kaas, granen en zaden, wormen en steurkrab, insecten, insectenlarven en nabootsingen daarvan, mits niet groter dan 2,5 cm.
** In Limburg kan er met de kleine vispas uitsluitend in het Lateraalkanaal en in het Julianakanaal worden gevist. Het is dus raadzaam om lid te worden van het Alvertje en zodoende de echte VISpas te krijgen. U mag daarmee in het grootste deel van de Nederlandse wateren vissen.
Het mailadres voor het bestellen van de VISpas, de JeugdVISpas of de jeugdvergunning van 't Alvertje is: info@hsvhetalvertje.nl


U wilt eens een dagje of enkele dagen gaan vissen in het Wanssums Ven?

U hebt dan geen VISpas, kleine VISpas of jeugdVISpas nodig, maar hebt voldoende aan een dag of weektoestemming van 't Alvertje.

Waar zijn VISpassen van 't Alvertje en dag en weektoestemmingen verkrijgbaar?
Discus van de Ligt Allicht Wanssum.
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Brugstraat 13 Wanssum
Discus van de Ligt Allicht Venray.
Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Leunseweg 47A Venray
Alleen dagtoestemmingen zijn verder verkrijgbaar bij:
BP tankstation aan de Rijksweg in Well.
Als u vanuit Wanssum de brug over rijdt, ziet u het bij de nieuwe rotonde meteen liggen. Het tankstation is 365 dagen per jaar geopend. De openingstijden zijn als volgt:
Maandag t/m vrijdag van 6.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag van 7.00 uur tot 21.00 uur
Zondag van 8.00 uur tot 21.00 uur.

       

Copyright: het Alvertje Oostrum 2010/2011/2012