De geschiedenis van de vereniging.


Na bestudering van de oude boeken van de vereniging is het mij gelukt een aantal zaken boven water te krijgen. Het eerste wat ik op deze pagina kan plaatsen is een overzicht van alle bestuursleden van onze vereniging met daarbij de jaren waarin zij in het bestuur hebben gefungeerd. Soms staat er geen jaartal of woonplaats vernoemd, omdat dit simpelweg niet was terug te vinden in de boeken.
Ik zou dan ook mensen die de pagina bekijken en die nog aanvullingen hierop hebben, willen vragen die aan mij door te geven. We streven nu eenmaal naar een zo volledig mogelijke lijst.
Ook foto's van oud-bestuursleden (vooral van voor 1970) zijn van harte welkom.
Voor het bekijken van deze pagina klik de knop (Oud)bestuursleden, links.

Wat betreft het verdere onderzoek:
Van de periode 1956 tot eind jaren 70 is niet alles meer te achterhalen.
Daarom zou ik mensen, die in deze periode lid zijn geweest, willen vragen om informatie die ze bezitten aan mij door te geven, om een zo'n goed mogelijk historisch beeld van de vereniging op te zetten.

Ook oude foto's die betrekking hebben op de club zou ik graag even willen lenen om ze te scannen voor de website.

Tijdens het jubileumjaar 2006 heb ik regelmatig delen van de geschiedenis van het Alvertje op de site te plaatsen, voorzien van een aantal oude foto's.

Pasgeleden (januari 2010) heb ik links twee knoppen toegevoegd. Onder de knop `verslagen van festiviteiten` wil ik pagina´s met verslagen en foto´s die over feestelijkheden binnen de vereniging gaan, bundelen. Onder de knop `verslagen activiteiten en werkzaamheden` hetzelfde maar dan natuurlijk met verslagen en foto´s over de uitvoering van diverse werkzaamheden in het verleden.